چهارشنبه 25 شهريور 1405
کانال سراج24 در ایتاکانال سراج24 در بله
۱۳۹۱/۱۱/۲۷ - ۱۰:۰۳
پلارک اعلام کرد:

4 ایوان حرم امامین عسگریین (ع) بازسازی می شود

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات از بازسازی 4 ایوان حرم امامین عسگریین خبر داد.

 4 ایوان حرم امامین عسگریین (ع) بازسازی می شود

به گزارش سراج24:  پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در نشستی که با حضور مسئولین ستادهای استانی برگزار شد ضمن بیان اینکه بایستی نسبت به این توفیق که خداوند متعال و اهل بیت (ع) به ما داده اند شاکر باشیم اظهار داشت: ناباورانه همه عتبات را در آغوش خود داریم و کارهای از فرش تا عرش آن را عهده دار شده ایم، از گنبد و گلدسته گرفته تا فرش، روشنایی ، خدمات ، سرویس بهداشتی و الان نیز وارد مبحث توسعه حرم ها شده ایم و این موهبت الهی را شاکریم.
وی در ادامه با اشاره به برنامه هایی که ستاد بازسازی عتبات عالیات پیش رو دارد، اظهار کرد: هم اکنون گام سوم بازسازی را شروع کرده ایم. در بحث توسعه اعتاب مقدسه که به عنوان حرکت سوم از آن یاد می شود، در این گام هدف وسعت دادن بر فضاهای زیارتی با اولویت رفاهیات برای زوار خواهند بود.
پلارک افزود: پروژه هایی مانند توسعه صحن علوی، ساخت صحن حضرت زهرا (س)، طرح جامع کربلای معلی، واحدهای خدماتی، توسعه حرم امامین جوادین(ع) و حرم امامین عسکریین(ع) را در دست اقدام داریم. برخی از کارها از جمله نجف اشرف 34 درصد پیشرفت داشته و در کاظمین نیز پیشرفت 30 درصدی را شاهد هستیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در ادامه با بیان اینکه کار ساخت مجمع سید الشهداء (ع) انجام شد و پس از افتتاح تحویل شده است، اظهار داشت: بیمارستان امام سجاد(ع) در کربلا نیز به اتمام رسیده و آماده بهره برداری و افتتاح می باشد.
پلارک همچنین از اضافه شدن مواردی به پروژه های سامرا و کاظمین خبر داد و گفت: کار بازسازی 4 ایوان نیز با محوریت تعویض سنگ ها و کانال های تاسیساتی به دور حرم امامین عسکریین (ع) انجام خواهد شد. وی ادامه داد: همچنین در کاظمین نیز طلاکاری 4 ایوان و 4 گلدسته نیز اجرا خواهد شد.
پلارک ضمن تقدیر از تلاش های خالصانه های مسئولین استان ها با بیان اینکه تامین هزینه بازسازی اعتاب مقدسه با وجود مردم عاشق و محب اهل بیت (ع) بسیار آسان است اظهار داشت: مسئولین ستاد های استانی با اطلاع رسانی مناسب و اطمینان سازی به این مهم دست پیدا خواهند کرد.
گفتنی است در این نشست استانهای گیلان ، خراسان شمالی ، لرستان ، خراسان رضوی ، همدان، البرز، مرکزی ، مازندران و قزوین به ارائه عملکرد خود در خصوص جذب کمک های مردمی به عتبات عالیات پرداختند و از استان لرستان به عنوان بالاترین استان برای تحقق تعهدات مصوب در این زمینه قدردانی شد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••